Welkom bij het Grieks restaurant Akropolis te Ermelo

Op 21 december 1984 opende de familie Botsioglou de deuren van het pand aan de stationsstraat 79, en was het

Grieks restaurant “Akropolis” in Ermelo op de kaart gezet.

Sinds die tijd is er door de familie Botsioglou constant gewerkt, om te streven naar een combinatie van sfeer, gezelligheid en kwaliteit van het restaurant.

Vanaf de opening in 1984 komen er veel “vaste” gasten maar ook vakantiegasten met grootte regelmaat het restaurant bezoeken om te genieten van het bekende glaasje ouzo aangeboden door de zaak en de culinaire Griekse keuken.

In het jaar 2000 is er een verbouwing geweest waarbij het interieur compleet aangepakt werd met de bekende Griekse kleuren.

Nu is er in 2016 wederom een zeer grootte verbouwing geweest waarbij naast de complete buitenzijde van het gebouw, ook het complete interieur vernieuwd werd. De muren zijn opnieuw gestuukt en voorzien van fraaie stenen welke zelf uit Griekenland uitgezocht en geïmporteerd zijn.

Het meubilair en interieur in combinatie met de nieuwe tegels op de vloer heeft een frisse en moderne look, waar de huidige generatie voorlopig de komende jaren hun gasten in combinatie met een nieuwe menukaart op hun wenken kunnen bedienen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.